proguide.dk

Sådan downloader du YouTube-videoer uden software [13 gennemprøvede måder]

YouTube har været en populær kilde til videoer, musik og film. Men selvom YouTube-appen tilbyder en “Offline”-funktion til at afspille videoer, når du ikke er forbundet til internettet, er det ikke alle videoer, der er kvalificerede til det. Det er derfor, du kan slå op, hvordan du downloader YouTube-videoer uden nogen software, ikke? Og det var sådan, du faldt over denne side.

Vi er glade for at kunne informere dig om, at du er nået til det rigtige sted, da vi vil diskutere fulde trin for trin tutorials om, hvordan du downloader YouTube-videoer uden enhver software! Lad os gå på opdagelse.

Du vil lære:

  • Skal jeg bruge software til at downloade YouTube-videoer?
  • Hvordan downloader jeg YouTube-videoer uden software: Trin-for-trin-vejledning
  • Bonus: Download nemt YouTube-videoer på Firefox/Opera
  • Pro-tip til at downloade din video med succes
  • Bedste redaktør at lave eller redigere YouTube-videoer
  • Antag, at du finder videoredigeringssoftware til at redigere en YouTube-video. Vi anbefaler, at du prøver en alsidig videoredigeringsapp som Filmora til at redigere videoer på Windows PC og Mac, som tilbyder både grundlæggende og avancerede videoredigeringsfunktioner. Oprettelse af en video i Filmora kræver ikke et udviklet sæt videoredigeringsfærdigheder, da alle de værktøjer og muligheder, som editoren tilbyder, er ligetil at bruge.
  • Med Filmora kan du nemt indstille videoens opløsning, billedformat og billedhastighed. Hvis du ikke har dine lyd- og videooptagelser, kan du downloade videoer, musik, visuelle og lydeffekter fra et websted med lageroptagelser som Filmstock Effects Store.
  • Filmora tilbyder også screencasting-funktioner, så du nemt kan optag gameplay, vis seere, hvordan man bruger software, eller indfang enhver anden type aktivitet på din computers skærm.

Læs mere for at få:
Guide om, hvordan man laver en YouTube-video i sløjfe>>
Gratis YouTube-afspilningsliste-downloadere>>

Når du har afsluttet videoredigeringsprocessen, kan du klikke på knappen Eksporter og beslutte, om du vil eksportere en video direkte til din YouTube-kanal eller en destination på din harddisk.

Ny til Filmora? Se vores begynderguide om Filmora i detaljer, eller tjek den hurtige videovejledning nedenfor for at finde ud af det flere detaljer.

Skal jeg bruge software til at downloade YouTube-videoer?
I år 2005 lancerede YouTube sin første video “Mødt i Zoo.” Siden da har det vundet popularitet, og det vokser stadig konstant, da millioner af mennesker bruger det, og det er også understøttet af forskellige fællesskaber.

Det bliver ret irriterende, når du skal buffere en video igen og igen. Det har aldrig været så nemt at downloade videoer fra YouTube. Uanset om det er en informativ video, en tutorial eller din yndlingsmusik.

De dage er forbi, hvor du skal søge efter videoer, når du skal få lidt indsigt eller vise det til dine venner eller familie.

Når du søger på Google, vil du støde på tusindvis af gratis og betalt software, hvorigennem du kan downloade YouTube-videoer.

Der kan være en risiko ved at gøre det, da download af software også kan få virus ind i dit system. Eller til tider er processen for kompleks til, at du ikke kan opnå at downloade dine foretrukne YouTube-videoer.

Så det anbefales stærkt ikke at bruge ukendt software. Med de onlineværktøjer, der er nævnt nedenfor, kan en nybegynder eller en ekspert downloade YouTube-videoer uden software.

YouTube-studiet er kælderen, hvor YouTubere kan uploade og spore deres videoer. For nogle nybegyndere ved de måske ikke, hvordan man bruger YouTube Manager. Hvis du tilfældigvis er en af dem, så tjek denne artikel for at få: Alt hvad du behøver at vide om YouTube Video Manager. Lad os nu fokusere på, hvordan du downloader YouTube-videoer uden nogen form for software.

Sådan downloader du YouTube-videoer uden software: Trin for trin-vejledning
Når det kommer til at downloade YouTube-videoer uden nogen software er onlineværktøjer de bedst egnede muligheder.

Du kan ikke kun få adgang til dem på tværs af enhver platform, hvad enten det er Windows, Mac eller Android. Men brug dem også til at få fat i din yndlings YouTube-video, når der ikke er noget internet tilgængeligt, ved at downloade den.

Til dette formål har vi bragt til de gennemprøvede måder med trin for trin tutorial om, hvordan du downloader YouTube-videoer uden software.

1. YouTubeMP4
Dette onlineværktøj er en af de nemmeste måder at downloade YouTube-videoer på uden software. Du kan også forhåndsvise den video, du elsker, fra YouTube, før du downloader den, og det også uden besvær. Her er den trinvise vejledning om, hvordan du downloader YouTube-videoer uden nogen software med YouTubeMP4.

Trin 1: Få først URL’en til YouTube-videoen. Besøg derefter YouTubeMP4-webstedet og indsæt linket over det angivne rum.

Trin 2: Tryk på knappen “Konverter”. Nu vil den hente videoen fra URL’en. Tryk på “Download” knappen bagefter. Hvis du vil redigere de downloadede YouTube-videoer eller konvertere dem til forskellige formater, vil Filmora være din søde hjælper. Filmora er en brugervenlig, men kraftfuld videoredigerer.

2. SaveTube
Dernæst har vi SaveTube onlineværktøj til at downloade YouTube-videoer uden software. Værktøjet er ret nemt at bruge, at selv begyndere kan bruge det uden besvær. Brug blot trinene nedenfor for at downloade din yndlings YouTube-video.

Trin 1: Tjek din YouTube-video-URL.
Trin 2: Efter “www.” Tilføj “SS” til dit link.
Bemærk: En anden erstatning for ovenstående trin er, at du kan tilføje “kys” i stedet for “SS”.
Trin 3: Når du trykker på “Enter”, vil du blive omdirigeret til SaveTube.
Trin 4: Vælg nu opløsningen og download videoen.

Hvis du vil redigere downloadede videoer eller konvertere dem til forskellige formater, vil Filmora være din søde hjælper. Filmora er en brugervenlig, men kraftfuld videoredigerer.

3. Savefrom.net
Savefrom.net er endnu et gratis værktøj, som du direkte kan downloade YouTube-videoer med. Det understøtter også websteder som Daily Motion, Facebook og Vimeo. Dette er en af de bedste ting, du vil støde på. Ved at bruge Savefrom.net-hjælpetilføjelser kan du nemt downloade YouTube-videoer.

Trin 1: Tilføj blot plugin’et til din webbrowser. Besøg det officielle websted og tryk på Føj til Chrome, så kan du under dine videoer se download-knappen.
Trin 2: Når du har installeret pluginnet, genstart browseren for at se knappen Download.

Hvis du vil redigere downloadede videoer eller konvertere dem til forskellige formater, vil Filmora være din søde hjælper. Filmora er en brugervenlig, men kraftfuld videoredigerer.

4. Catchvideo
Sidst men ikke mindst kan du også gøre brug af Catchvideo. Det er et af de bedste websteder til at downloade YouTube-videoer online. For at bruge dette skal du følge nedenstående trin:

Trin 1: Kopiér URL’en til videoen, der skal downloades.
Trin 2: Indsæt URL’en i webstedets bjælke.
Trin 3: Vælg videokvaliteten.
Trin 4: Øverst på siden vil du se knappen Hurtig download, tryk på den eller tryk på Catch.

Hvis du vil redigere downloadede videoer eller konverter det til forskellige formater, Filmora vil være din søde hjælper. Filmora er en brugervenlig, men kraftfuld videoredigerer.

5. Clipconverter.cc
Clipconverter.cc til at hjælpe dig med at downloade Youtube-videoerne uden meget besvær. Ved hjælp af dette værktøj kan du også konvertere filen “der skal downloades” til andre formater. Du skal blot følge vejledningen nedenfor for at downloade YouTube-videoer uden software.

Trin 1: Tjek din YouTube-video-URL.
Trin 2: Kopiér og indsæt den i ClipConvertor.cc
Trin 3: Du kan nemt vælge det format, som du ønsker, at din video skal downloades i. Det kan være AVI, M4A eller endda MP3 (som du kan se på skærmbilledet ovenfor). Når du har valgt formatet, skal du klikke på Fortsæt.
Trin 4: Nu kan du vælge den opløsning, som filen skal downloades i, og trykke på Start.
Trin 5: Tryk på Download

Hvis du vil redigere downloadede videoer eller konvertere dem til forskellige formater, vil Filmora være din søde hjælper. Filmora er en brugervenlig, men kraftfuld videoredigerer.

6. Converto
Med tredjepladsen er Converto det næste onlineværktøj til at downloade YouTube-videoer uden software. Det giver dig ikke kun mulighed for at downloade dine foretrukne YouTube-videoer. Men du kan også se eller lytte til dem over dine mobile enheder, alt efter dine behov.

Med dette værktøj kan du nemt downloade din YouTube-video til MP4-, MP3- eller GIF-filformater. Desuden, med en nem at udføre processen, kan du problemfrit downloade videoer i de nævnte filformater, også i høj kvalitet.

Hvad er mere? Nå, dette værktøj tilbyder du funktionaliteten til at redigere filnavn, ID3-tags, før du downloader filen. Desuden kan du endda vælge outputkvaliteten for YouTube-videoen ved hjælp af knappen ‘Indstillinger’. Lad os forstå, hvordan man downloader YouTube-videoer uden software med Converto.

Trin 1: Gå til YouTube og kopier videoens URL. Indsæt nu linket i konverteringsboksen på Converto-webstedet.
Trin 2: Vælg derefter filformatet for den downloadede fil, for eksempel MP4, og tryk derefter på knappen “Konverter”.
Trin 3 : Til sidst skal du trykke på ‘Klik her’-linket, og din YouTube-video vil blive downloadet til din enheds lager.

Hvis du vil redigere downloadede videoer eller konvertere den til forskellige formater, vil Filmora være dig sød hjælper. Filmora er en brugervenlig, men kraftfuld videoredigerer.

7. YouTubNow
Endnu et interessant onlineværktøj til at downloade YouTube-videoer uden software er YouTubNow. Med dette værktøj kan du downloade videoer og have privilegiet til at konvertere dem til et soundtrack (understøttede filformater til konvertering er MP3, M4A og WebM).

Desuden giver det dig mulighed for at se film, sportsvideoer tilgængelig på YouTube, eller endda lyt til musik, direkte fra webstedets grænseflade. Nu, hvis du ikke har adgang til URL’en til YouTube-videoen, skal du blot søge efter videoens navn. Det vil vise alle relaterede resultater hurtigt.

Her er en hurtig trinvis vejledning i at downloade YouTube-videoer uden nogen software med YouTubNow.

Trin 1: Besøg YouTube-webstedet, og indsæt derefter YouTube video-URL i inputfeltet.

Bemærk: Alternativt kan du slå navnet på YouTube-videoen ind og trykke på “Søg”. Det vil vise alle de relevante resultater fra YouTube. Vælg blot den ønskede video og fortsæt videre.

Trin 2: Vælg derefter det filformat, du har brug for, f.eks. MP4, fra rullemenuen, der er tilgængelig udover videominiaturebilledet. Til sidst skal du trykke på knappen “Download”, og inden for et kort tidsrum vil YouTube-video blive downloadet til dit lager.

Hvis du vil redigere downloadede videoer eller konvertere dem til forskellige formater, vil Filmora være din sød hjælper. Filmora er en brugervenlig, men kraftfuld videoredigerer.

8. SConverter.com
Når det kommer til at downloade YouTube-videoer uden software, er SConverter.com et af de bedste onlineværktøjer. Dette kan hjælpe dig med at få din video downloadet og konverteret til de gængse formater.

Det virker og giver dig de bedste resultater uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ud over at tilbyde gratis service giver det dig mulighed for at downloade ubegrænsede videoer. Dette er en af de bedste muligheder at have, når du ønsker at downloade YouTube-videoer uden nogen software.

Sådan fungerer det.

Trin 1: Besøg først YouTube-webstedet og afspil den sang/video/film, du ønsker at downloade. Mens videoen afspilles, skal du trykke på adresselinjen, og videoens URL bliver fremhævet som blå. Kopier det link nu.
Trin 2: Gå nu til SConverter.com-webstedet og indsæt linket på den angivne plads til det. Tryk på “Start” lige efter at have indsat linket lige ved siden af boksen.
Trin 3: Du vil bemærke listen over opløsningsmuligheder såvel som formater. Vælg en passende og tryk på “Download”.
Trin 4: Fra pop op-vinduet, der kommer, kan du vælge mellem de to muligheder, nemlig “Hurtig download” og “Direkte link”. Downloadningen vil blive påbegyndt nu, og du er godt i gang.

Hvis du vil redigere downloadede videoer eller konvertere dem til forskellige formater, vil Filmora være din søde hjælper. Filmora er en nem at bruge, men alligevel kraftfuld videoredigerer.

9. BitDownloader – Gratis online videodownloader
Den næste YouTube-downloader er af BitDownloader. Dette online medie giver brugerne mulighed for at downloade videoer ikke kun fra YouTube, men også andre websteder som Vimeo, Facebook, Instagram osv. Hvis du vil have en video uden lyd, har denne online downloader også mulighed for det samme.

Denne gratis hjemmeside er fuldstændig sikker og pålidelig at bruge, og du kan nemt få din yndlingsvideo med dig, når din prioritet er at downloade YouTube-videoer uden software. Lad os få at vide om, hvordan du kan downloade YouTube-videoer med BitDownloader.

Trin 1: Der er lidt eller ingen ulighed, der har trinnene i dette værktøj og det førnævnte. Bare besøg YouTube for at få linket til videoen kopieret som det første trin.
Trin 2: Gå nu til den officielle hjemmeside for denne online platform og indsæt linket i søgefeltet. Tryk enten på Enter-tasten på tastaturet, eller tryk på knappen “Download”.
Trin 3: Flere formater og kvalitet for videoerne vil blive vist til dig. Du kan højreklikke på knappen “Download” og vælge “Gem som/Download” for at hente videoen.

Hvis du vil redigere downloadede videoer eller konvertere den til forskellige formater, vil Filmora være din søde hjælper. Filmora er en brugervenlig, men kraftfuld videoredigerer.

10. Y2Mate YouTube Download
Her er det næste downloadværktøj, der kan hjælpe dig med at få downloadjobbet gjort. Dette værktøj hævder at have en annoncefri oplevelse og giver dig mulighed for at downloade ubegrænsede videoer. Der findes adskillige forudindstillinger og formater af høj kvalitet på denne hjemmeside.

Alt i alt kan det betragtes som en af de praktiske måder at downloade YouTube-videoer uden software på.

Trin 1: For at starte , få videoens URL på din download-ønskeliste fra YouTube.
Trin 2: Når du har kopieret linket, skal du åbne YouTube Download på en anden fane og indsætte linket efterfulgt af at trykke på “Søg”.
Trin 3: Et par muligheder for kvalitet og opløsning vil blive vist. Tryk på “Generer link” ved siden af den passende mulighed.
Trin 4: Til sidst skal du trykke på “Download”, og du får din video.

Hvis du vil redigere downloadede videoer eller konvertere den til forskellige formater, vil Filmora være dig sød hjælper. Filmora er en brugervenlig, men kraftfuld videoredigerer.

11. GetVideo
Det sidste, vi gerne vil introducere, når du skal downloade YouTube-videoer uden software, vil være GetVideo. Som navnet antyder, kan du nemt få din video og i formaterne inklusive MP4, WEBM, 3GPP osv. 480p, HD, Full HD og Ultra HD understøttes med denne online downloader. Ved hjælp af dette værktøj får du din video på få minutter.

Trin 1: Start med at åbne YouTube på din pc. Gå derefter til videoklippet, der skal downloades, og kopier URL’en, der vises i adresselinjen.
Trin 2: Gå nu til denne online videodownloaders hjemmeside og indsæt det samme link i boksen.
Trin 3: Tryk på “Download”, og du vil være i stand til at se kvalitetsindstillingen. Tryk derefter på “Download video”, og det er omkring det.

Hvis du vil redigere downloadede videoer eller konvertere dem til forskellige formater, vil Filmora være din søde hjælper. Filmora er en brugervenlig, men kraftfuld videoredigerer.

Bonus: Download YouTube-videoer nemt på Firefox/Opera
Uden at installere nogen software, du kan også bruge tilføjelser til at downloade YouTube-videoer uden software.

For Firefox:
Trin 1: Klik på den grønne download-knap, og din udvidelse bliver downloadet.
Trin 2: Når du nu vælger videoen på YouTube, vises en downloadknap, og klik på den, og din video vil blive downloadet.
Trin 3: Når du har klikket på download, kan du vælge det format, som du ønsker, at din video skal downloades i.

Til Opera:
Trin 1: For at installere tilføjelsen skal du klikke på download/Tilføj til Opera.
Trin 2: Gå til videoen, som skal downloades.
Trin 3: Du vil se, download-knappen under videoen.
Trin 4: Vælg nu det format, som du vil have din video til at blive downloadet i og fortsæt.

Du kan også lide: 1 0 bedste gratis outro-skabere online til at skabe perfekte outro-skabeloner>>

Pro-tip til at downloade din video med succes

Tip 1: Stabil netværksforbindelse
Tilslutning af din pc/enhed til en stabil Wi-Fi-netværkskilde, mens du downloader videoen, sikrer korrekt forbindelse mellem din pc/enhed og serveren.
Tip 2: Undersøg for bloatware/crapware, der bliver skubbet sammen strong>
Sørg for ikke at bruge nogen af de værktøjer, der presser uønsket crapware sammen med at downloade videoen. Derfor anbefales det at inspicere lidt mere om online YouTube Downloader-værktøjet. Du kan stole på de førnævnte værktøjer, da de ikke skubber bloatware sammen med den ønskede video.
Tip 3: Gennemførlighed på tværs af enheder
Når du er i en situation, hvor du kan få adgang til en computer med det samme, kan du altid gøre brug af de førnævnte onlineværktøjer over dine smartphone-enheder til at downloade den ønskede YouTube-video.

Læs mere for at få: Sådan søger du omvendt i en video

Endelig dom
Så det handlede om, hvordan man downloader YouTube-videoer uden software. Med denne omfattende information er vi nu overbeviste om, at du ikke længere behøver at bekymre dig om, hvordan du downloader YouTube-videoer uden software.

Hvis du kunne lide vores indsats, så del venligst dette indlæg med din venner eller familie. Eller, hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kommentere nedenfor! God fornøjelse med at downloade!